11 January 2014

Minggu Akhir.


Taktahu kenapa malam ni rasa semangat nak update . Takde lah semangat sangat heee . By the way, aku tengah busy sebenor-benor nya . Sebab, tengah minggu final ! Ohmyyyy . Last paper, 16 Januari ni tapi aku antara student engineering yang boleh kata terakhir lah kat kampus . Standard student engineering lah kan . Tak sah kalau tak jadi orang terakhir balik =,= . 

But, it's okay . Stay calm and cool . Heee . Last paper ni Engineering Material . Subject yang kena bagi pemahaman yang tinggi . Dah tengok dah contoh past year questions, tapiiiiii ..... agak menyebalkan lah . Sebab sir keluarkan soalan KBKK je yg ala2 eksperimen . Perghh, tang tuu memang tak expert ah . Ni yang kena jumpa sir ni .

Nanti lah eh, dah habis exam insyaAllah aku try update . heee . byee :)



Google+ Followers